logo
RNTV Live

Angajat SGU bolnav de inimă și de diabet umilit! Replică uluitoare a directoarei economice!

sgu ploiesti
rnews

Replică uluitoare a directoarei economice!

La SGU Ploiești se petrec lucruri inadmisibile! După ce că angajații sunt neplătiți, mai sunt și tratați precum sclavii! 

Ar fi pățit-o un om de 58 de ani bolnav de inimă și de diabet, care astăzi, în loc de bani pentru medicamente, ar fi primit replică uluitoare din partea directoarei economice a societății.

Bărbatul, singurul care are venit într-o familie cu copil de liceu, a fost azi la sediul societății pentru a solicita o parte din salariu. Pentru medicamente.

Soția acestuia ne-a contactat în urmă cu câteva minute și a izbucnit în plâns!

“După ce l-a ținut o grămadă acolo, nu au vrut să-i dea niciun ban! Trican (n.r. – Elena Trican, director economic SGU) i-a spus lui Negulescu (Ovdiu Negulescu, director SGU) așa: <<Cum să-i dai bani? Vrei să afle toată lumea? Ți-i pui pe toți în cap!>> Apoi i-a mai zis <<Nu dăm bani la ăștia care fac reclamații la presă!>> Bărbatul meu este cardiac de gradul 3 și are diabet zaharat de gradul 2. Suntem la comisii pentru pensionare. Nu mai avem bani de nimic! Trebuie să-i luăm rețeta și nu avem cu ce!”, s-a plâns soția angajatului SGU.

Angajații SGU nu au luat drepturile financiare aferente lunii august. Societatea se află în blocaj total.

Chiar primarul Adrian Dobre a criticat în termeni duri managementul lui Ovidiu Negulescu. Dobre a declarat că Negulescu trebuie să demisioneze.

CITEȘTE și  Se sparge gașca la SGU! Incompetenții trebuie să plece! Declarații VIDEO

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor