Angajări la Penitenicarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou

angajări la Penitenciarul de Femei
Penitenciarul de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou recrutează candidaţi

Angajări la Penitenicarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou.

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 2  posturi vacante de execuție (ofiţer şi agent) în cadrul sectorului economico – administrativ, astfel:
ü  1 post ofiţer (construcţii)
ü  1 post agent (construcţii)

cel mai verde complex reziential

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Angajări la Penitenciar

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou în termen de 15 zile lucrătoare. Concret, se pot depune până celt târziu  06.12.2021, inclusiv, ora 16.00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilorprobele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs,Prezentarea generală a posturilor, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs . Se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare
 
Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa [email protected] precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Vezi şi https://republikanews.ro/furnizarea-cu-apa-calda-si…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here