logo
RNTV Live

Centrul de Vaccinare din Filipeștii de Pădure cu program de 12 ore. De când se poate face doza 3 Pfizer?

program centru de vaccinare
Mihai Constantinescu

Centrul de Vaccinare din Filipeștii de Pădure cu program de 12 ore. De când se poate face doza 3 Pfizer? Începând de astăzi, 27.09.2021, Centrul de Vaccinare din Filipeștii de Pădure , pe care l-am amenajat în incinta Sălii de Festivități a Clubului Minerul din Provița, va funcționa 12 ore pe zi, de luni pană duminică.

Doza 3 Phifzer va fi administrata începând cu data de 28.09.2021 și este ferm recomandată: persoanelor cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe – persoane vulnerabile: cei peste 65 de ani, cu boli cronice (indiferent de vârstă), persoanele din centrele medico-sociale și alte categorii vulnerabile prevăzute în strategia națională de vaccinare;persoanelor cu risc mare de expunere: personal medico-social și din învățământ.Accesul la vaccinare este permis și altor categorii populaționale, care au cel puțin 6 luni de la administrarea dozei 2 de vaccin, indiferent dacă au istoric de trecere prin boală.

Doza de rapel se va efectua numai cu vaccinurile pe bază de ARN mesager, indiferent de schema inițială. Astfel, persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza 3 cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Spikevax (Moderna).

Programările se pot face :- Prin platforma națională www.vaccinare-covid.gov.ro;- La numărul de contact al Centrului de Vaccinare:-0712.013.339;Sau prin simpla prezentare la Centru de Vaccinare cu cartea de identitate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fondul-scolii-dispare/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor