logo
RNTV Live

A început protestul apei calde din Ploiești/ VIDEO/FOTO

protest în Ploiești
Mihai Constantinescu

A început protestul apei calde din Ploiești.

Problema lipsei apei calde a scos oamenii din apartamente, în această dimineață. Începand cu ora 10.00. mai mulți ploieșteni s-au alăturat protestului organizat de UAP Ploiești, care reprezintă asociațiile de proprietari din blocurile racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Președintele UAP Ploiești a explicat care este situația în acest moment.

Aproximatv 130.000 de cetățeni, cat si Maternitatea și spitalul de Pediatrie au rămas, de la începutul lunii în curs, făra apă caldă. Situația va dura cel pana la sfarsitul lunii august.

Va reaminti că recent, contractul cu cu societatea Termoficare Prahova SA a fost reziliat. Actuala societate are obligația să asigure furnizarea pentru o perioada de 90 de zile, timp în care Primăria Ploiești se presupune că va putea încredința direct serviciul de termoficare. Lucru greu de realizat, în condițiile în care CET Brazi nu apartine acestei instituții, adică nu este al Primăriei Ploiești.

VOM REVENI

UPDATE

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor