logo
RNTV Live

Andrei Volosevici, achitat definitiv în dosarul de corupţie din 2016

andrei volosevici
Mihai Constantinescu

Andrei Volosevici, achitat definitiv în dosarul de corupţie din 2016 Aceasta este decizia pe care au luat-o astăzi magistraţii ÎCCJ, în dosarul deschis în urmă cu aproape 6 ani când edilul a fost trimis în judecată pentru presupuse fapte de corupţie. Acuzaţiile se refereau la finanţarea de la bugetul local a echipei de fotbal emblă-Petrolul, cât şi la atribuirea unui contract de lucrări. Presupusele fapte ar fi fost comise în mandatul anterior de primar al municipiului Ploieşti

“După aproape șase ani, având respect și totală încredere în justiție, am fost achitat definitiv!!!!, a scris Andrei Volosevici pe Facebook.

Concret, magistraţii au respins ca nefondate apelurile DNA şi a Primăriei Ploieşti faţă de decizia de fond, Curtea de Apel Ploieşti, care, în decembrie 2019, l-a achitat pentru acuzaţiile de abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit şi trafic de influenţă.

Andrei Volosevici a fost trimis în judecată în iunie 2016. În dosarul DNA a fost inculpată şi şefa Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Ploieşti.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor