logo
RNTV Live

Andrei Sava exclus din PSD pentru o postare pe Facebook?

SavaAndreiValentin
Oana Stoica

Omul de afaceri Andrei Sava, fost deputat de Prahova, a primit mai multe jigniri, după ce a postat pe faceebook un mesaj prin care felicita protestatarii împotriva OUG 13/2017. El a fost anunțat că organizația județeană va cere să fie dat afară din PSD. 

“Felicitări sutelor de mii de români care au ieşit în pieţe şi pe străzi, înfruntând frigul şi care au facut posibilă această victorie a dreptăţii! Mulţumiri Preşedintelui României, Klaus Iohannis, pentru poziţia corectă avută şi implicare! Mulţumiri magistraţilor români care au ales să lupte şi să nu cedeze în faţa presiunilor unor politicieni nocivi! Recunoştinţă oficialilor SUA, Germaniei şi celorlalte state europene pentru sprijinul acordat românilor şi României de a îşi menţine parcursul democratic!”, a scris fostul deputat pe pagina personală de Facebook.

În replică, mulți colegi de partid l-au numit trădător, i-au spus că a luat bani pentru a protesta sau chiar că „a tras ceva pe nas”.

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a scris un scurt comentariu: “Domnule Sava, şi eu vă respect opinia! Având în vedere că ea se plasează în afara Partidului Social Democrat, al cărui membru sunteţi încă, pot spune 2 lucruri. 1. Voi propune excluderea cât mai urgentă a d-vstră din partid. 2. Vă doresc succes în activităţile dvstră viitoare la alte formaţiuni politice”.

Andrei Sava (35 de ani) a intrat în PSD Prahova trădând PDL, care îi oferise prilejul de a ajunge parlamentar, el fiind cu greu acceptat de actualii colegi de partid. Cu toate acestea, poate și pentru că părinții aveau bani, Sava a candidat pentru un nou mandat de deputat în 2012, el fiind astfel recompensat de USL, pentru că a votat în favoarea căderii Guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu. 

Sursa: max-media.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor