logo
RNTV Live

Ploieşti: Tupeu de şoferiţă. A dat date false de identificare

Polițiștii locali Polițiștii locali din Ploiești, cu ochii pe ploieșteni/ susă foto Poliția Locala Brăila, în acțiune
Mihai Constantinescu

Ploieşti: Tupeu de şoferiţă. A dat date false de identificare

Totul s-a petrecut ieri, când un echipaj de polițiști locali au observat cum șoferul unui autovehicul  nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Acces interzis”, oprind neregulamentar pe strada Ștefan Greceanu.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea conducătoarei auto, care a relatat faptul că nu are asupra ei permisul de conducere, comunicând verbal datele de identificare. În urma verificării autorizației provizorii de circulație s-a constatat că aceasta era expirată.

Astfel, la fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor Biroului Rutier al Poliției Municipale, moment în care șoferița a declarat că datele de identificare furnizate inițial aparțineau surorii sale.

Numita U.G., de 30 ani, cu domiciliul în orașul Urlați a fost sancționată contravențional de polițiștii locali pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind preluată de agenții Poliției Municipale pentru continuarea cercetărilor.

comunicat de presă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor