logo
RNTV Live

Ana Bogdan, evoluție de excepție la Melbourne

ana bogdan
Cristian Anghelescu

Ana Bogdan, evoluție de excepție la Melbourne

Ana Bogdan face un turneu excelent la Australian Open. După ce în primul tur a reuşit o victorie superbă cu un fost număr 10 mondial, Kristina Mladenovic, din Franța, scor 6-3, 6-2, ea a întâlnit în această dimineață un alt nume cunoscut din circuit, Yulia Putintseva, locul 54 mondial.

A pierdut primul set şi l-a câştigat pe cel de-al doilea, iar în decisiv adversara sa a început mai bine şi i-a luat un break. A revenit imediat şi apoi a ajuns la 5-2. Fiecare jucătoare a mai obţinut câte un game şi finalul a fost al româncei: Ana Bogdan-Yulia Putintseva 1-6, 6-2, 6-3!

Sorana a părăsit competiția

Sorana Cîrstea nu i-a făcut faţă Luciei Sarvarova şi a pierdut în turul doi al probei de simplu de la Melbourne. Sorana Cîrstea-Lucie Safarova 2-6, 4-6.

Horia Tecău şi partenerul său de dublu, Jean Julien Rojer, au câştigat meciul cu perechea argentiniană Duran/Molteni (Argentina). Rezultat, Tecău /Rojer – Duran/Molteni 6-4, 6-3.

România a rămas cu 3 reprezentante pe tabloul de simplu feminin la primul turneu de Grand Slam al anului – Australian Open: Simona Halep și Ana Bogdan.

Partida Simona Halep – Eugenie Bouchard se va disputa azi, de la ora 10:00 (ora României). Întâlnirea este prima programată în sesiunea de seară pe Margaret Court Arena.

Se știe, deja, numele adversarei care aşteaptă în turul trei învingătoarea partidei dintre Simona Halep şi Eugenie Bouchard. Americanca Lauren Davis (76 WTA) a câştigat 12 game-uri la rând în turul doi, împotriva lui Petkovic (98 WTA), în victoria cu 4-6, 6-0, 6-0!

Liderul WTA, Simona Halep, are 2-1 în duelurile directe cu Bouchard (23 ani, 112 WTA), după succesele din 2014, în optimi la Indian Wells, cu 6-2, 1-6, 6-4, şi în în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 6-2, 6-3. Singura victorie a canadiencei a venit tot în 2014, în semifinale, la Wimbledon, cu 7-6 (5), 6-2.

sursa: digisport

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor