logo
RNTV Live

Iustin Răducan are cale liberă spre Petrolul: anunțul Stelei

2Y6A5062-iustin-raducan
Ștefan Petre

Atacantul Iustin Răducan (17 ani), nimeni altul decât fiul cunoscutului manager Narcis Răducan, poate semna cu Petrolul Ploiești din postura de jucător liber de contract, nemaifiind legat contractual de CSA Steaua București.

Evoluând deja într-un meci amical și marcând împotriva celor de la CS Păulești (4-0) după o perioadă de probe, Răducan îi va costa totuși pe ploieșteni o sumă relativ mică pentru un transfer în prima ligă, reprezentând taxa de formare pe care o va primi Sport Team.

La Steaua, în schimb, e revoluție: „militarii” se despart de 16 jucători!

„Clubul Steaua București anunță despărțirea de 16 jucători de la echipa de seniori. Astfel, și-au încheiat contractul cu clubul nostru următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurențiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoș Gheorghe, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Sima, Ștefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan și Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov negociază în aceste zile transferul la o formație din Liga I. Dacă negocierile nu se vor finaliza pozitiv, atacantul bulgar ar putea continua și în sezonul viitor la Steaua.

Clubul Steaua București le mulțumește tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roș-albastru și le dorește mult succes în continuare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor