logo
RNTV Live

Veşti bune pentru copiii din Ploieşti. Ample lucrări de reparaţii la locurile de joacă/ FOTO

locuri-de-joaca
Mihai Constantinescu

Veşti bune pentru copiii din Ploieşti. Ample lucrări de reparaţii la locurile de joacă, spre bucuria celor mici care aveau din ce în ce mai puţine spaţii unde să se joace fără să fie expuşi pericolului de accidentare. Este şi motivul pentru care în urmă cu doi ani s-a luat decizia ca 26 dintre spaţiile de joacă să fie închise, fiind considerate periculoase pentru cei mici

Încet, încet situaţia se schimbă. Astăzi a venit rândul celui din zona de Nord, de pe strada Cameliei la intersecția cu Șoseaua Nordului, să fie reparat.

Spațiul de relaxare destinat celor mici va beneficia de echipamente și accesorii noi, după cum urmează: complex de joacă, căsuță tip ciupercă, hintă, leagăn dublu, jucării pe arc, carusel rotativ cu băncuță, balansoar din lemn, balansoar pe arcuri cu patru locuri, pergolă din lemn cu bancă, pergolă rustică și masă pentru șah, cățărătoare din plasă.

La nivelul locului de joacă amintit se vor executa și lucrări de pavare a aleilor, inclusiv montare borduri. Totodată, se va monta și pavaj special cu cauciuc antitraumă.

Aceste lucrări sunt sponsorizate în baza unui contract în valoare de 201.885,00 lei fără T.V.A.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/catastrofa-de-la-ecoburn-nu-s-a…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/picior-uman-descoperit-langa…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor