Ample investigaţii după isteria provocată de creşterea preţurilor la carburanţi

Ample investigaţii după isteria provocată de creşterea preţurilor la carburanţi.

A fost isterie ieri în toată ţara după ce a fost lansat zvonul că preţul carburanţilor va depăşi suma de 10 lei pe litru. Oamenii s-au înghesuit la pompă pentru a-şi face un ultim plin la maşină, chiar dacă mulţi au dat şi ultimii bani pe care îi mai aveau în casă.

cel mai verde complex reziential

S-a întâmplat şi la Ploieşti! Au fost cozi interminabile de şoferi care au aşteptat şi o oră până să umple rezervorul. O intersecţie din cartierul Mihai Bravu a fost chiar blocată de mulţimea maşinilor. DETALII AICI.

Ample investigaţii

Potrivit antena3.ro Consiliul Concurenței monitorizează piața carburanților și investighează situațiile în care preturile au crescut foarte mult, fără a avea o justificare economică, a anunțat astăzi instituția.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat ieri că nu sunt probleme cu stocurile de carburanți, iar România nu are nicio problemă cu aprovizionarea benzinăriilor, mai precizează sursa citată.

Conform datelor afișate de aplicația Monitorul Prețurilor, creșteri mari ale prețurilor carburanților s-au înregistrat la benzinăriile unui singur lanț de distribuție și unele benzinării independente din vestul tării. Acest lucru poate fi explicat de faptul că în Ungaria prețurile carburanților sunt plafonate, ceea e a condus la penurie.

Vezi şi https://republikanews.ro/gabriel-minea/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here