logo
RNTV Live

America Express 2024: care sunt concurenții ce vor participa în noul sezon

sablon-viralnews-131
Andrei-Vlăduț Gușter

„Drumul soarelui”, așa se va numi noul sezon America Express. Concurenții vor explora Columbia, Ecuador și Argentina, continuând să călătorească prin același continent ca și în sezonul precedent.

Își vor face drum prin locuri pline de frumusețe și bogate în istorie, înfruntându-se în diverse misiuni și luptându-se pentru marele premiu, Amuleta Supremă în valoare de 30.000 de euro, și titlul de câștigători ai reality show-ului cel mai dur din România.

Iată lista de concurenți (imagini oferite de viralnews.ro):

  • Alexia Eram și fratele ei sunt una dintre perechile ce vor participa la această aventură.

„Am decis să acceptăm invitația de a participa la America Express pentru că ne fascinează acest format de televiziune care îți testează limitele într-un mod unic. Ne dăm seama că nu știm pe deplin în ce ne-am înhămat, dar suntem convinși că va fi una dintre cele mai memorabile experiențe ale vieții noastre. Când ar fi momentul potrivit pentru asta, dacă nu la 20 de ani?” spune Alexia.

  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales să participe la America Express pentru că le plac provocările și doresc să acumuleze noi experiențe. Își pun speranțele în forța lor ca echipă și cred că această cursă va consolida și mai mult legătura dintre ei.
  • Comedianul Romică Țociu, în schimb, se arată încrezător, dar speră să nu fie nevoit să înoate, dată fiind teama lui de apă.
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu, prietene de mulți ani, au acceptat provocarea America Express pentru că iubesc aventura și explorarea locurilor noi. Amândouă își pun mare încredere în parteneriatul lor și așteaptă cu nerăbdare această experiență.
  • Cuplul Giulia și Vlad Huidu văd această emisiune ca pe “aventura vieții”. Cu sprijinul copiilor, familiei și prietenilor, ei sunt pregătiți să înfrunte orice obstacol le-ar sta în cale.
  • Ionuț Rusu și George Tănase sunt nerăbdători să înceapă acestă aventură. În timp ce Ionuț vede emisiunea ca pe o oportunitate unică de a-și scoate la iveală spiritul de aventurier, George se așteaptă ca această cursă să îl ajute să fugă de responsabilități și să îl transforme într-un bărbat.
  • Pentru Iulia Albu și iubitul ei, aceasta este o oportunitate de a se redescoperi pe ea și pe ceilalți.
  • Antoneta Galeș transmite: „Sunt nerăbdătoare să mă aprofundez în studiul comportamentului uman și în autoreflecție pe parcursul călătoriei prin America de Sud. Acolo mă așteaptă o lume pe care nu am explorat-o încă, ceea ce îmi stârnește un entuziasm nemărginit. Sunt convinsă că întreaga experiență va fi una care îmi va rămâne întipărită în minte pentru totdeauna.” Aceasta participă alături de Ada Galeș.
  • Iuliana Pepene: „Participarea la America Express reprezintă pentru mine o provocare autentică, în special având în vedere contrastul puternic dintre cadrul meu obișnuit de lucru – platoul de știri de la Observator, unde interacționăm în fiecare dimineață, și dinamica efervescentă a unui reality-show de o asemenea amploare. Eu sunt o persoană activă, nonconformistă și cu un simț al umorului bine dezvoltat, iubesc senzațiile puternice și ador adrenalina. Deși aceste trăsături nu sunt neapărat cunoscute de public, mă bucur că prin această participare voi avea ocazia să arăt o altă fațetă a mea.” Aceasta participă alături de Sonia Simionov.

Toți acești concurenți sunt gata să își asume riscuri, să accepte provocările și să depășească orice obstacol pentru a se bucura de această experiență unică. Ei sunt curajoși, rezistenți și plini de speranță. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce aventuri îi așteaptă pe acești concurenți în „America Express”!

Sursă: viralnews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor