logo
RNTV Live

Amenzi de peste 100.000 lei date locuitorilor din Bereasca pentru că nu aveau contract de salubritate

gunoi_drumul
Dumitrescu Vlad

Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au aplicat, în cartierul ploieștean Bereasca, amenzi de peste 100.000 de lei, descoperind zeci de persoane care nu aveau contract de salubritate, dar și  câțiva proprietari de terenuri care lăsaseră suprafețele să se transforme în gropi de gunoi.

 “În urma acțiunilor efectuate în cartierul Bereasca, zona cuprinsă între străzile Bradului și Trandafirilor, până la limita cu str. Drumul Sării și în zona străzilor Stânjeneilor – Perilor, până la limita cu str. Dumbravei, au fost verificate 156 de proprietăți, fiind aplicate 45 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 90.000 lei, conform prevederilor Cap. I, pct. 11 din H.C.L. nr. 34/2019.

De asemenea, polițiștii locali au verificat și terenurile insalubre din cartierul Bereasca (strada Drumul Sării), fiind sancționați 9 proprietari de terenuri cu amenzi în cuantum total de 18.000 lei, pentru neasigurarea curățeniei, împrejmuirii incintelor, precum și a zonelor cuprinse între imobil și domeniul public (până la limita de proprietate)”, potrivit unei informări transmise de Poliția Locală Ploiești.

Sesizările către Poliția Locală Ploiești pot fi trimise prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail office@polocploiesti.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor