logo
RNTV Live

Prahova: Amenzi usturătoare pentru participanţii la un parastas

download
Mihai Constantinescu

Amenzi usturătoare pentru participanţii la un parastas. S-a întâmplat astăzi, în jurul orei 17:30 când polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-o locuință din oraș este organizat un eveniment privat (parastas), la care participau aproximativ 20 de persoane.

Participanților li s-a adus la cunoștință faptul că organizarea și participarea la astfel de evenimente contravine legislației privind starea de alertă. Persoanele s-au conformat indicațiilor, iar evenimentul a fost întrerupt. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale conform Legii nr.55/2020, în valoare totală de 4.500 de lei.

“Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.)”, au spus reprezentanţii IJP Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scandal-la-mihai-viteazul/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-un republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor