logo
RNTV Live

FOTO/Mesaje emoţionante! Ploieştiul îl plânge pe motociclistul care ieri a pierit în accident. A lăsat în urmă o soţie îndurerată şi un copil care îl va cunoaşte doar prin intermediul fotografiilor

Mihai Constantinescu

Nenorocirea s-a petrecut ieri în apropierea localităţii Comarnic, pe sensul de mers către Sinaia. Motociclistul în vârstă de 30 de ani şi-a pierdut viaţa, în urma impactului cu un autoturism.

Acesta este din Ploieşti şi a lăsat în urmă o soţie sfâşiată de durere şi un copil mic care va trebui să înveţe să-şi trăiască toată copilăria fără să-şi aibă părintele aproape.

Pe pagina de facebook a soţiei motociclistului mesajele de condolenaţe şi de încurajare se scriu fără încetare.

Dumnezeu să-l ierte păcat mare păcat de tinerețea lui și de viață lui , așa ia fost lui scris destinul sa ai tu putere pentru fata ta și să mergi mai departe că asta este viața îmi pare rău de el păcat”, a spus unul dintre prietenii de familie.

Altcineva spune: “orice suflet pe care il ia D-zeu stie el mai bine ca noi si vom intelege mai tirziu si de ce si pt. ce. Fi tare !”

Tot pe pagina de facebook apare şi un mesaj sfâşietor al soţiei:”Dc Doamne l ai luat?? Ce ii spun eu Doamne acestui copil cand o sa vrea la tati???”

Motociclistul alături de fetiţa lui
Motociclistul alături de fetiţa lui

Dumnezeu să-l odihnească!

sursa facebook

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor