Ambulanțieri suspectați de uciderea a 8 persoane. Vezi ce suspiciuni sunt în cazul acestora

sursă foto GreatNews

Suspectați de uciderea a 8 persoane

Ambulanțieri suspectați de uciderea a 8 persoane. Vezi ce suspiciuni sunt în cazul acestora.

15 ambulanţiei, dintr-un total de 17 sunt de la Stația de Ambulanță Corabia sunt suspectaţi că ar fi furat motorină din ambulanțe, pe care au folosit-o pentru vehiculele proprii. Acum sunt anchetați penal de procurori.

Pentru a-şi motiva cumva furtul, se pare că ambulanțierii mergeau mai încet spre pacienții care aveau nevoie de îngrijiri urgente.Astfel reuşeau să facă economie la motrina rămasă.

Anchetatorii investighează acum și posibilele decese care ar fi putut fi cauzate de lentoarea cu care ambulanțele au ajuns la pacienți. Este vorba despre 8 cazuri de deces care sunt investigate de procurori, anunță greatnews.ro

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia au început acțiunea împotriva celor 15 ambulanțieri anchetați pentru delapidare, fals și uz de fals, fiind totodată puși sub control judiciar, printre interdicții fiind și aceea de a-și exercita atribuțiile de serviciu.

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-un-pusti-de-14-ani-a-furat-aseara-masina-parintilor-ce-a-urmat-este-incredibil/

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here