Amânarea meciului de la Păulești este improbabilă!

În așteptarea votului consilierilor pentru soluționarea cât mai grabnică a problemei accederii Petrolului pe arena “Ilie Oană”, conducerea echipei – prin vocea președintelui Cristi Vlad – a propus ca elevii lui Tavi Grigore să dispute prima etapă a Ligii A Prahova pe 27 august, așadar la o săptămână după programarea inițială. Cum se știe, Petrolul este programată să debuteze în Liga A Prahova pe terenul lui CS Păulești iar Vlad speră ca oficialii echipei păuleștene să înțeleagă doleanța galben-albaștrilor.

Contactat pentru a-și spune punctul de vedere, managerul păuleștenilor, Iulius Mărgărit, a declarat în exclusivitate pentru RepublikaNews: “Am informații despre doleanța lui Cristi Vlad. Firește, nu aș avea nimic împotrivă dacă și echipa mea ar avea de câștigat sau, și mai bine, dacă nu pierdem ceva! Dar așa, în contextul în care regulamentul spune că meciurile amânate trebuie să se joace în termen de 20 de zile iar noi avem un lot de 14 fotbaliști… vă dați seama că nu ne este deloc ușor! Ca să nu mai spun că avem fotbaliști care și lucrează, Ciobanu, spre exemplu, pompier fiind, și-a aranjat tura de așa natură încât pe 20 și 21 august să fie liber, la Pompieri fiind o regulă în acest sens! Mâine avem meci de Cupa României la Buzău, cu Voința Lanurile, iar pe 24 avem alt tur, dacă ne calificăm! Și eu sper că o vom face! Programul este infernal, pe 20 cu Petrolul, pe 24 Cupa, pe 27 la Breaza iar apoi, pe 31, iar meci de Cupă! Dacă nu ne calificăm în Cupă, nu este nicio problemă cu amânarea, altfel, nu! Dacă aveam și noi un lot de 20 de jucători nu era nicio problemă! Aveam cu cine să joc, făceam și alte rocade în echipă. Așa, chiar nu se poate, mie îmi place să respect fotbalul și echipa la care muncesc!”

Cum se vede, amânarea meciului – dorită de Petrolul – s-ar putea realiza numai cu condiția ca păuleștenii să piardă calificarea în turul următor al Cupei României…

sursa foto: sptfm

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here