logo
RNTV Live

Alexandru Arșinel a ajuns la Terapie Intensivă

ZWE5MTJhNmJkYjc1MjUxZDhhNTdhNzdlZQ==.thumb
Marin Ana

Alexandru Arșinel a ajuns la Terapie Intensivă, la Spitalul Universitar de Urgență București. Vestea tristă a fost dată chiar de instituția medicală.

„Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, se arată în comunicatul transmis marți.

Luna trecută, actorul a fost internat la Institutul Clinic Funeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate, anunță News.ro.

Anul trecut a fost operat pe inimă.

În vârstă de 83 de ani, Arșinel a făcut în 2013 un transplant de rinichi în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant. Operația lui Arșinel, prin care a primit rinichiul unui tânăr de 23 de ani, a stârnit revolta opiniei publice, având în vedere că pe lista de așteptare pentru a primi un rinichi sănătos se aflau 1700 de persoane, conform presei de la acea vreme.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Alexandru Arșinel este internat în Terapie Intensivă, la Spitalul Universitar (g4media.ro)

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor