Alertă la un centru de plasament din Prahova. Trei adolescenți, dispăruți

sursă foto Adevarul.ro

Alertă la un centru de plasament din Prahova. Trei adolescenți, dispăruți

La data de 17 august a.c., în jurul orei 21.15 polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza au fost sesizați de către o femeie, ingrijitor al unui Centru de Plasament din Breaza, cu privire la faptul că VASILE MARIA MĂDĂLINA, în vârstă de 14 ani, GHICA AMALIA în vârstă de 16 ani și VOICU FLORIN în vârstă de 15 ani, au plecat în mod voluntar din incinta unității și nu s-au mai întors până la acest moment.

cel mai verde complex reziential

VASILE MARIA MĂDĂLINA:

Semnalmente: constituție slabă, înălțime 1,55 m, greutate aproximativ 40 de kg, păr lung, negru bogat, fața ovală, ten măsliniu, fără semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată cu un trening negru și adidași albi.

GHICA AMALIA

Semnalmente: constituție atletică, înălțime 1.55 m, greutate aproximativ 50 de kg, păr lung negru, fața ovală, ten măsliniu, fără semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată cu trening roz și papuci neagri.

VOICU FLORIN STEFAN

Semnalmente: constituție astenică, înălțime 1.60 m, greutate aproximativ 50 de kg, păr negru oxigenat, fața ovală, ten măsliniu, prezintă tatuaje ( pe gât litera R, pe încheietura uneia dintre mâini un cap de leu).

La momentul plecării acesta purta un trening negru, adidași negri și vestă galbenă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here