logo
RNTV Live

Alertă la Spitalul de Psihiatrie Voila. Un pacient a provocat un incendiu?

spital_voila
Erika Stoica

Alertă la Spitalul de Psihiatrie Voila. Un pacient a provocat un incendiu?

S-a dat alarma la Spitalul de Psihiatrie Voila și a fost nevoie ca pacienții unui pavilion să fie evacuați după ce din salteaua unui pat a ieșit fum.Cel mai probabil, un pacient a dat foc saltelei. 32 depacienți au fost evacuați.

Cele nouă cadre medicale – medici, asistenţi, infirmieri – care deservesc pavilionul şi care se aflau în spital la acel moment i-au scos în siguranţă pe pacienţi din clădire.

  ”S-a constatat că ieşea fum din unul dintre saloanele de la parter. S-a intervenit imediat, se pare că a luat foc o saltea, pacienţii de la psihiatrie ştiţi că sunt imprevizibili, probabil, de la o ţigară, încă nu ştim şi nu aş putea să mă pronunţ. Incendiul nu a fost cu flacără, s-a intervenit cu stingătoare înainte de a ajunge pompierii”, a declarat pentru News.ro managerul unităţii sanitare, Irina Minescu, potrivit news.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

COREP 07 SRL - Firma de constructiiadi deseuri prahovaromsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor