logo
RNTV Live

Alertă în Ploieşti! Două surori au dispărut fără urmă. Apelul Poliţiei/ FOTO

două surori
Mihai Constantinescu

Alertă în Ploieşti! Două surori au dispărut fără urmă. Apelul Poliţiei

Cele două surori din Ploieşti au dispărut de casă în data de 11 iulie, în jurul orei 15.00. Au plecat de acasă în mod voluntar.

Este vorba despre MITELUȚ ANDREEA-BIANCA, în vârstă de 14 ani.
Semnalmente
1,63 metri înălțime, 55 kg, păr șaten, ochi căprui.

La data plecării, minora purta tricou de culoare neagră cu dungă albă pe mânecă, pantalon de trening de culoare neagră având o dungă albă pe lateral și papuci de culoare albastră cu roșu.

Si sora ei mi mică cu un an a plecat la aceeaşi data şi oră, în mod voluntar. Este vorba despre MITELUȚ MARIA-IZABELA, în vârstă de 13 ani.
Semnalmente
1,60 metri înălțime, 50 kg, păr blond, ochi albaștri.
La data plecării, minora purta tricou de culoare verde, pantaloni scurți tip blug și pantofi sport (teniși) de culoare albastră cu alb.

Persoanele care pot ofe.ri detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE

Cele două minore au fost depistate de polițiști în municipiul Ploiești. Din declarații, a rezultat că nu au fost victimele vreunei infracțiuni în perioada dispariției.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/dsp-prahova-are-o-noua-conducere-dupa-ce-bogdan-nica-a-fost-numit-director-la-ministerul-sanatatii/?fbclid=IwAR1AM63nIVMBXdsl2ACXGDOUTgGVwMyE0InRFNjf9VWNJ6w-MnJpE0ibwSc

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-taximetrist-ploiestean-a-fost-confimat-cu-covid-19/?fbclid=IwAR1TmGL8xlNiFMG3CioDw-8hxyxbjOMxGaISYPSh-21pQtonXG-8-PFQB8U

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor