logo
RNTV Live

ALDE țintește președinția României. Tăriceanu: Iohannis a devenit cântărețul “statului paralel”

tariceanu si melescanu
Ciprian Radu

ALDE Prahova îl vrea pe Tăriceanu șef de stat

Președinte ALDE și președinte al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu a făcut bilanțul partidului, dar a vorbit și despre cele mai fierbinți subiecte ale momentului: legile justiției și modificarea codurilor penale. 

Tăriceanu ținut să anunțe că lupta cu ceea ce el numește “statul paralel” va continua.

De asemenea, șeful ALDE a precizat că partidul se află în creștere în sondaje.

Mai puțin direct a fost Tăriceanu în momentul în care a fost întrebat despre intenția de a candida la președinția României.

Întrebarea a venit după ce toți cei care au vorbit la conferința de alegeri și-au exprimat dorința ca următorul președinte să fie Călin Popescu Tăriceanu. Un președinte autentic – liberal și român, după cum s-a exprimat europarlamentarul Norica Nicolai.

Jurnaliștii au profitat de prezența ministrului de Extrene Teodor Meleșcanu, pentru a vorbi despre declarațiile de reunire care se semnează atât în Moldova, cât și în România.

Răspunsul ministrului nu putea fi decât unul diplomatic. Meleșcanu a precizat că România se concentrează pe drumul european al Republicii Moldova.

Vezi declarațiile reprezentanților ALDE la conferința de presă organizată la Ploiești:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor