logo
RNTV Live

Agresat în pădurea de la Plopeni de persoane necunoscute

clinici de lux Floreşti I-a aplicat o corecţie fizică/ sursa zhd.ro
Mihai Constantinescu

Agresat în pădurea de la Plopeni de persoane necunoscute. S-a întâmplat în urmă cu două zile, în jurul prânzului. Un bărbat ar fi fost agresat de către persoane necunoscute, în timp ce se afla în pădurea din orașul Plopeni. Când s-a dezmeticit, a anunţat poliţia.

Pentru a se face lumină în acest caz, oamenii legii au efectuat ieri percheziţii domiciliare la cei bănuiţi de oribila faptă. Astfel, două percheziții au fost efectuate în comuna Dumbrăvești, la locuințele a celor trei bărbaţi suspecţi.

În urma percezițiilor au fost ridicate bunuri folosite la activitatea infracțională.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ’’Matei Basarab’’ Ploiești.

Față de doi dintre tineri, cu vârstele de 23, respectiv 24 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați unității de parchet, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt costinuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Plopeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și tăiere ilegală de arbori.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/furnizarea-cu-apa-calda-si…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor