logo
RNTV Live

Noua metodă de înșelat: bijuterii de aur dăruite în memoria unei persoane. Polițiștii prahoveni au dat totul în vileag

bijuterii
Mihai Constantinescu

Ieri, polițiștii orașului Bușteni au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că ar fi fost indusă în eroare de către o altă femeie, sustrăgându-i acesteia mai multe obiecte din aur și o sumă de bani.

Din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 21 iunie, în jurul orei 11.30, persoana vătămată, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Libertății din Bușteni, în dreptul primăriei ar fi fost abordată de o femeie. I-a spus că dorește să-i ofere mai multe bijuterii din aur și suma de 50 lei în memoria unei persoane, însă trebuie să-și scoată bijuteriile personale pentru ca ea să i le pună pe celelalte.

Astfel, persoana vătămată după ce a făcut schimb de bijuterii cu aceasta, a verificat conținutul batistei înmânate de femeia în cauză, constatând faptul că în interior se aflau mai multe șervețele, nicidecum bijuteriile și cei 600 de lei sustrași.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea dar și depistarea persoanei bănuite, ca fiind o femeie în vârstă de 41 de ani, din județul Dâmbovița, care a fost condusă la sediul unității pentru audieri.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Bușteni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor