Noua metodă de înșelat: bijuterii de aur dăruite în memoria unei persoane. Polițiștii prahoveni au dat totul în vileag

Ieri, polițiștii orașului Bușteni au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că ar fi fost indusă în eroare de către o altă femeie, sustrăgându-i acesteia mai multe obiecte din aur și o sumă de bani.

cel mai verde complex reziential

Din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 21 iunie, în jurul orei 11.30, persoana vătămată, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Libertății din Bușteni, în dreptul primăriei ar fi fost abordată de o femeie. I-a spus că dorește să-i ofere mai multe bijuterii din aur și suma de 50 lei în memoria unei persoane, însă trebuie să-și scoată bijuteriile personale pentru ca ea să i le pună pe celelalte.

Astfel, persoana vătămată după ce a făcut schimb de bijuterii cu aceasta, a verificat conținutul batistei înmânate de femeia în cauză, constatând faptul că în interior se aflau mai multe șervețele, nicidecum bijuteriile și cei 600 de lei sustrași.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea dar și depistarea persoanei bănuite, ca fiind o femeie în vârstă de 41 de ani, din județul Dâmbovița, care a fost condusă la sediul unității pentru audieri.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Bușteni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

hidro
tymbark

3 COMENTARII

  1. P.S. Aceste ,,țepe” se datorează inclusiv. ,, sindromului Vulpița , Insulei Scremuților , Noră pentru Jegador , Curat – Jegos , Schimb de Panarame ” ş.a.m.d.( şi alte asemenea ) , care induc retardul mintal în masă… transformând în timp creierul în balegă…

  2. ,, Pochii “( popii / preoții , pastorii etc.) sânt o altă cauză a îndobitocirii în masă a populației , aceste ipochimene ( caricaturi ) propovăduind pomenile şi alte stupidități ,, mistice în numele religiei “… MORȚII CU MORȚII , VIII CU VIII ! Înțelegeți odată tembelilor faptul că , nimic din ceea ce dați sau primiți ,, pe lumea aceasta ” nu va ajunge la decedat.Faptul că vreți să oferiți ,,o masă” ( mâncare , lichide…) sau vreo haină / încălțăminte săracilor muncitori în numele unei rude , prieten sau cunoştință decedată , ( în memoria acestuia / acesteia , odată-n viață este de ajuns , nu ,, pomeni peste pomeni ” … săptămânale , lunare şi anuale care să-i îmbuibe pe alții ) , atunci când simțiți şi găsiți ( vedeți / credeți ) pe cineva demn şi îndreptățit să primească , nu echivalează cu ( nu înseamnă ) faptul că primeşte aceste lucruri ( SAU BIJUTERII ) mortul ,, pe lumea – ‘ ailaltă ” !!! De aceea se şi spune că este ,, în numele lui / ei ” ( decedatului / decedatei ) , nicidecum pentru el / ea , fiindcă nu mai există respectiva persoană fizic astfel cum îl / o ştiați…pe lumea aceasta ! Iar aceste acte / fapte ( urât numite ,, pomeni ” ) reprezintă un simbol al respectului față de persoana decedatului/ei, nicidecum o cale de a umple burțile şi a rotunji beneficiile / veniturile altora ! …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here