logo
RNTV Live

Agenții economici din Prahova ar trebui să facă public, zilnic, rezultatele monitorizărilor gradului de poluare

sursa foto Adevarul.ro
Mihai Constantinescu

Agenții economici din Prahova ar trebui să facă public, zilnic, rezultatele monitorizărilor gradului de poluare

Deputatul PNL Prahova, Roberta Alma Anastase, a cerut marilor agenți economici din Prahova, prin intermediul unei scrisori deschise, să publice, zilnic, pe site-urile pe care aceştia le deţin, rezultatele monitorizărilor proprii asupra gradului de poluare a mediului din Ploiești și în din celelalte zone din Prahova unde îşi desfăşoară activitățile. Asta în condiţiile în care marile companii au fost solidare în toată această  perioadă făcând donaţii importante sistemului de sănătate prahovean.

Sprijinul acordat sistemului sanitar a dovedit că nu rămâneți impasibili în fața nevoilor comunității, dar lucrurile vor reveni la normal, iar poluarea rămâne o problemă care se impune a fi rezolvată.

Este timpul unui nou set de acțiuni concrete.

Vă solicit să publicați, zilnic, pe site-urile dumneavoastră rezultatele monitorizărilor proprii, pe care le faceți asupra gradului de poluare a mediului din Ploiești și în din celelalte zone din Prahova unde vă desfășurați activitățile.

Aveți posibilitatea tehnică și avem datoria civică și responsabilitatea față de comunitate să luptăm pentru sănătate, nu doar la modul declarativ! Aștept cu sporit interes primul astfel de gest.

Împreună putem face schimbarea pe care toți o așteaptă!, a spus Anastase

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor