logo
RNTV Live

AFI Ploiești implementează primul sistem modern de purificare a aerului, ce poate reduce riscul de infectare cu virusuri cu până la 90%

Daniel

Parte a AFI EUROPE, liderul dezvoltatorilor imobiliari pe piața centrală și est europeană, AFI Ploiești a instalat primul sistem modern de purificare a aerului prin ionizare. Implementarea acestei soluții pentru îmbunătățirea calității aerului din centrul comercial aduce pentru ploieșteni un mediu cu siguranță sporită la cumpărături și pentru petrecerea timpului liber.

Valoarea totală a investiției ce include și cele trei centre comerciale din portofoliul AFI Europe: Cotroceni, Ploiești și Brașov se ridică la 650.000 de euro.

„Ne menținem angajamentul de a le oferi un mediu sigur, protejat și modern chiriașilor, vizitatorilor, clienților și partenerilor de business. Astfel, am luat decizia fermă de a investi într-un nou sistem de purificare a aerului, fără ozon, care îmbunătățește calitatea aerului și protejează împotriva virusurilor și bacteriilor, în toate spațiile publice, inclusiv în lifturi”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe România și Republica Cehă.

AFI Europe este una dintre primele companii care a instalat un nou sistem ultra-performant de purificare a aerului, cu tehnologia de ionizare NPBI- Needle Point Bi-Polar, în România.

Beneficii pentru sănătate

Folosirea noului sistem în cele trei centre comerciale are numeroase beneficii, printre cele mai importante fiind sporirea siguranței clienților, angajaților și chiriașilor, reducând cu peste 90% riscul de infectare cu virusuri.

Cum funcționează?

Prin această tehnologie se produce o concentrație mare de ioni negativi și pozitivi care se dispersează în spațiu și mențin continuu aerul mai curat. Sistemul GPS a finalizat cu succes testele oficiale de laborator care arată o eficiență ridicată împotriva virusului COVID-19.

Impactul asupra mediului înconjurător

Sistemul de purificare GPS nu utilizează substanțe chimice și nu degajă gaze dăunătoare. Natura însăși produce ioni pozitivi și negativi pentru a curăța aerul pe care îl respirăm.

Pentru #AFIInSiguranta, sistemul a fost deja instalat în AFI Ploiești în toate zonele publice, inclusiv în lifturi.

„Siguranța tuturor clienților și a partenerilor noștri este prioritară. Încă de la debutul crizei sanitare am fost în dialog constant cu autoritățile și am implementat toate măsurile de protecție propuse, atât la nivel local, cât și internațional. Mai mult decât atât, continuăm în 2021 cu o investiție de peste o jumătate de milion de euro în clădirile AFI Europe și implementăm cele mai noi tehnologii apărute pentru a îmbunătăți calitatea aerului respirat. Facem în continuare apel către toți cei care ne trec pragul să respecte normele de siguranță impuse de autorități, pentru a ne putea bucura în mod responsabil de o experiență relaxată și sigură la cumpărături”, a declarat Luciana Giurea – General Manager AFI Ploiești.

Nu uitați! Pentru shopping responsabil, purtați mască de protecție, folosiți dezinfectantul aflat la îndemână la intrarea în mall, dar și în fiecare magazin și păstrați distanța fizică de cel puțin 2 metri.

AFI Ploiești. Ne pasă de siguranța ta!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor