logo
RNTV Live

AFI Ploiești este #mallin pentru sărbătorile de iarnă

AFI_DEC22_EVENTS_1290_606_advert
Mihai Constantinescu

AFI Ploiești este #mallin pentru sărbătorile de iarnă

AFI Ploiești este #mallin pentru ca acest sezon să fie unul special pentru toți clienții centrului comercial, cu decorațiuni de poveste, cadouri inspirate și multe surprize.

Moș Nicolae aduce magia sărbătorilor mai aproape de voi, cu cadouri garantate!

În perioada 5-6 decembrie, toți clienții care achiziționează articole de încălțăminte din toate magazinele centrului comercial, în valoare de minimum 150 lei, primesc un ursuleț de pluș Smiki de la info desk, în limita stocului disponibil.

Ateliere magice pentru un decembrie de poveste!

Începând cu 1 decembrie, cei mici sunt așteptați la atelierele tematice, care vor avea loc în zona Cinema City. Primul atelier, „Steagul National”, se va desfășura pe 1 decembrie, pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua României. Pe 5 decembrie, atelierul “Cizmulița lui Moș Nicolae” îi ajută pe copii să îl întâmpine creativ pe primul „Moș” mult așteptat al lunii cadourilor. Pe 8 decembrie, cei mici învață cum să realizeze o felicitare pentru Moș Crăciun, dar se pot bucura și de jocuri interactive. Pe 15 și 22 decembrie atelierele creative continuă, cu teme de sezon, acadele din mărgele, decorare globuri, dar și face painting și alte jocuri interactive cu personaje de poveste.

Participarea la ateliere este gratuită, dar necesită înscriere. Grăbiți-vă, pentru că sunt locuri limitate! Detalii aici: https://www.afi-ploiesti.ro/evenimente/descopera-ce-activitati-si-jocuri-ti-am-pregatit/

Vizită din Laponia la AFI Ploiești!

Luna decembrie aduce întâlniri neașteptate la AFI Ploiești, cu Moș Nicolae, Moș Crăciun și ajutoarele lui. Pe 5 decembrie, Moș Nicolae poate fi zărit prin mall, împărțind bomboane sau nuielușe, după caz. Pe 21 și 22 decembrie, ajutoarele lui Moș Crăciun, Crăciunița și Renul, vor fi prezente și ele la mall, abia așteptând să îi cunoască pe copii, să le afle dorințele, să facă poze și să le ofere bomboane. Dar ziua cea mare, cea în care toată lumea îl poate întâlni pe Moș Crăciun, la căsuța din mall, este 22 decembrie, în intervalul orar 17:00-20:00. Atunci Moșul îi așteaptă pe toți, cu mic și mare, ca să îi spună cât de cuminți au fost anul ce a trecut și să afle ce cadouri își doresc.

AFI Gift Card…pentru că știu ei mai bine ce își doresc

Nu știți ce cadouri să oferiți de Crăciun, persoanei dragi, adolescentei cu personalitate sau prietenilor? Cu AFI Gift Card mergeți la sigur! Încărcați-l cu orice sumă doriți, iar persoana căreia i-l oferiți se va bucura să își aleagă singură cadoul din mall: produse de beauty, haine în tendințe, articole deco, un răsfăț dulce sau chiar flori.  Poate alege dintre zecile de brand-uri incluse în program. Descoperiți toate beneficiile și magazinele incluse aici: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

Dacă sunteți inspirați și știți exact ce surpriză vreți să le faceți persoanelor apropiate din magazinele din AFI Ploiești, vă punem la dispoziție, gratuit, serviciul de împachetat cadouri, în perioada 12-23 decembrie, zilnic, în intervalul orar 12:00-20:00, pe pasarela de la etajul 1, lângă bradul de Crăciun… pentru că atenția la detalii este întotdeauna cea care face mereu diferența.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor