logo
RNTV Live

Mașină FAN Courier parcată neregulamentar, ridicată de Poliția Locală

FAN-Courier-ridicata-din-Sectorul-4-696×458-1
Ștefan Petre

O mașină aparținând companiei-lider în domeniul serviciilor de curierat din România a fost ridicată în zona Piața Reșița din București de către Poliția Locală a Sectorului 4, pentru staționare neregulamentară. Împreună cu autovehiculul, au fost ridicate și coletele care urmau să fie livrate.

Motto-ul companiei este „Oriunde, cu plăcere”, dar nu se știe clar dacă acesta se aplică și în situația de față, notează cu o notă de ironie redacția Sectorul 4 News. Un bucureștean a publicat o fotografie cu mașina FAN Courier ridicată duminică seara, pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, conform aceleiași surse.

Postarea bărbatului pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București” a devenit repede virală, strângând sute de aprecieri și zeci de comentarii. Unii membri ai grupului au făcut glume legate de comenzile care ar putea să nu mai ajungă la timp din cauza ridicării mașinii, în timp ce alții au criticat comportamentul șoferului FAN Courier de a parca neregulamentar:

  • „S-au pus ăștia pe ridicat, zona Piata Reșița de 3 zile. Nu știu dacă e ok, unii chiar nu au loc de parcare!”- N. C.
  • „Cred că cineva nu se duce mâine la muncă.”- N. A. C.
  • „Să-și țină în parcarea lor dubele si camioanele, nu pe stradă/parcări în fața blocurilor.”- C. B.
  • „Săracul, de mâine se bagă pe ambalat colete.”- C. M.
  • „Nu cred că îmi mai vine coletul zilele astea…”- A. B.

Șoferii care parchează neregulamentar și doresc să-și recupereze mașina trebuie să plătească o taxă, iar aceasta și locurile de depozitare variază în funcție de sectorul în care se află. În Sectorul 4, taxele de ridicare și transport sunt ambele de 200 de lei, iar taxa de depozitare este de 100 de lei în primele 24 de ore și de 50 de lei din a doua zi.

Sursă: Sectorul 4 News

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor