logo
RNTV Live

Afaceri bănoase cu parcări care există doar pe hârtie. Un investitor din Prahova, vizat de percheziţiile oamenilor legii

parcari
Mihai Constantinescu

Afaceri bănoase cu parcări care există doar pe hârtie. Un investitor din Prahova, vizat de percheziţiile oamenilor legii.

Aceştia au efectuat astăzi o amplă acţiune în Prahova, Dâmboviţa şi Bucureşti în care au fost vizaţi dezvoltatori imobiliari puşi pe îmbogăţire peste noapte. Se pare că dezvoltatorii au declarat că vor amenaja mai multe locuri de parcare decât au construit în realitate. Aceste aspecte au fost descoperit după recepţia lucrărilor executate în Capitală.

“Astăzi, 31 martie,  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, efectuează 51 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti  şi în judeţele Dâmboviţa şi Prahova”, anunţă Poliţia Capitalei, citat de observatornews,ro.

Prejudeciul se ridică la 2 milioane de euro

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, potrivit sursei citate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fostul-premier-al-romaniei…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor