logo
RNTV Live

Adversar dificil pentru drumul european al voleibaliștilor de la Tricolorul

tragere
Cristian Anghelescu

Conform noului punctaj alcătuit de către oficialii Confederației Europeane de Volei (CEV), Tricolorul LMV Ploiești s-a regăsit, astăzi, la Luxemburg, în urna competitoarelor ce vor evolua la nivel continental și în sezonul viitor.

Ediția din 2018 a Cupei CEV și a Cupei Challenge a fost lansată oficial astăzi, un număr de 126 de cluburi din 35 de țări fiind înscrise la aceste competiții. Ca și element de noutate, eventualii perdanți din tururile doi și trei din Liga Campionilor de Volei CEV 2018 se vor alătura, de asemenea, Cupei CEV, beneficiind astfel de o șansă suplimentară pentru a se număra printre deținătorii de trofee.

Tricolorul LMV Ploiești, pentru a doua oară consecutiv în CEV Challenge Cup – cea de-a treia competiție europeană ca valoare – va evolua împotriva celor de la Lausanne UC, echipă care a terminat campionatul elvețian pe locul 4.

Lausanne UC se mândrește cu un lot echilibrat, 5 dintre cei 12 componenți ai lotului fiind străini: atacantul ceh Jan Krba, centralul sârb Enes Dustinac, centralul american Joe Klein, liberoul francez Clement Daniel și atacantul venezuelean Willner Rivas. Căpitanul echipei este Julien Carrel iar antrenor Georges-Andre Carrel.

Meciurile dintre Lausanne și Tricolorul se vor disputa în perioada 21-23 noiembrie 2017 (turul) și 28-30 noiembrie 2017 (returul).   Șaisprezecimile de finală se vor disputa în perioadele 5-7 decembrie – 19-21 decembrie.

Celelalte echipe românești vor evolua împotriva următoarelor adversare:

Benfica Lisabona – ACS VM Zalău

SVK-KDS Kosice – Steaua București

Kladno Volejball CZ – CS Arcada Galați

SCM Craiova – Ziraat Bankasi Ankara

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor