logo
RNTV Live

Adrian Vaida despre scandalul sexual în care a fost băgat de o subalternă: „Nimic nu este adevărat. O să o dau în judecată pentru calomnie!”

vaida (Large)
Raluca Eparu

După ce a văzut pe siteul nostru denunţul angajatei Ioana V. care suţine că a fost hărţuită sexual de directorul adjunct al poliţiei locale ploieşti, Adrian Vaida ne-a contactat telefonic pentru a dezminţi întreaga poveste. „Nimic din ce a povestit această angajată nu este adevărat. Eu am avut o relaţie cu ea în urmă cu ceva timp, dar am pus capăt când mi-am dat seama că am fost minţit, înşelat şi păcălit de acestă femeie. Am facturi care dovedesc că această doamna are multe lucruri de la mine de pe vremea când eram împreună şi-i cunoşteam situaţia, lucruri făcute cadou, fără nicio obligaţie. După ce m-am împăcat cu soţia mea, Ioana Vasilache a devenit, cred, geloasă. În urmă cu mai bine de o lună am solicitat conducerii instituţiei să nu mai permită ca aceasta sa-mi aducă corespondenţa pentru că avea un comportament inadecvat. Se apropia de mine mai mult decât era cazul sau îmi vorbea tandru, începea discuţii care depăşeau sfera de lucru, adică mă provoca. M-am gândit că vrea să-mi însceneze ceva şi de aceea am solicitat să nu mai fiu lăsat singur cu ea în birou. Eu de 3 luni nu am mai vorbit cu ea şi am blocat orice cale de comunicare. Cred că atacurile acestea sunt comandate de angajatul Florea Daniel, fost ofiţer SRI, îndepărtat din sistem din motive discilpinare care îşi doreşte funcţia mea. În urmă cu puţin timp pe un site a început o campanie de denigrare împotriva mea orchestrată de acest angajat împreună cu doamna Vasilache. La momentul acela au apărut nişte documente interne pe acel site şi eu bănuiesc că ea le-a dat, pentru că altfel nu se poate explica cum un document trece de director şi ajunge de la secretariat direct în presă. Eu nu aveam cum să-i promit că o voi ajuta să ajungă pe o funcţie mai înaltă, pentru că nu aveam cum, nu sunt eu directorul general, deci şi asta e o minciună. O să o dau în judecată pentru calomnie în primul rând! În instituţie există un grup de contestatari care are ca scop schimbarea din funcţie a mea şi doamnei director şi punerea pe post a acestui Florea Daniel ”, a explicat Adrian Vaida.

citeste si:

Adrian Vaida e acuzat de o angajată că o hărţuieşte sexual

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor