logo
RNTV Live

Adrian Dobre, primar Ploieşti – ” Evaluarea mărcii Petrolul trebuia făcută când marca era preluată în inventar, nu acum…”

rnews

Ce s-a întâmplat vineri în sedinţa Consilului Local Ploieşti poate fi considerat un act fără precedent la nivel de instituţie. Fanii echipei de fotbal Petrolul au făcut un scandal monstru, nelipsind înjurăturile şi ameninţările. Totul fiindcă juristul Primăriei a refuzat să avizeze transmiterea dreptului de folosinţă a mărcii Petrolul unei asociaţii sportive.Pentru a-i potoli pe suporterii pătimaşi s-a apelat inclusiv la 112. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la Palatul Administrativ pentru a stinge scandalul, însă, suporterii deja părăsiseră sala de şedinţe.După tot scandalul de vineri, primarul Adrian Dobre spune că evaluarea mărcii Petrolul trebuia făcută “în momentul în care marca era preluată în inventar, nu acum când vrei să dai dreptul de folosinţă cuiva”. Urmăriţi integral punctul de vedere al edilului şef cu privire la variantele de lucru găsite de acesta  pentru scoaterea din criză a Petrolului. Este pentru prima dată, în 90 de ani de istorie când echipa trece printr-o asemenea criză.

 

 

 

 

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor