Un băieţel din Ploieşti a construit din piese Lego cea mai impresionantă replică a Titanicului. A muncit trei ani/ FOTO

Un băieţel din Ploieşti a construit din piese Lego cea mai impresionantă replică a Titanicului!

Fabian are acum 12 ani. Este un copil vesel, foarte inteligent şi extrem de muncitor. Este în clasa a V-a şi învaţă la şcoala gimnazială “Emil Palade” din Ploieşti. În urmă cu trei ani a vizionat filmul ” Titanic”. A fost atât de impresionat de acţiunea filmului şi de mărimea navei, încât a decis că trebuie să facă o replică din piese lego a vasului.

Proiect început la vârsta de 9 ani

cel mai verde complex reziential

Şi-a pus talentul şi răbdarea la bătaie şi, cu ajutorul pieselor de lego pe care le avea prin casă, a început proiectul. Pe parcursul lucrării, Fabian a fost nevoit să întrerupă uneori munca pentru că în cutiile de lego nu găsea piesele care-i lipseau. Talentatul copil lucra uneori ore întregi şi doar lipsa vreunei piese îl oprea din muncă. De menţionat este şi faptul că lucrarea a fost realizată din imaginaţie, pe bucăţi, fără a avea un model constant după care să se ghideze, singura sursă de inspiraţie fiind filmul vizionat anterior.

În imaginile de mai jos, vedeţi proiectul în diferite stadii.

După trei ani de muncă şi zeci de cutii de piese lego folosite, Fabian a reuşit să creeze o replică a Titanicul de 1, 78 de metri.

Impresionanta piesă va fi aşezată pe o mobilă cumpărată special de părinţi care va fi aşezată în living, astfel încât oricine le va face o vizită să poată admira şi cea mai frumoasă replică din piese lego a Titanicului, din Ploieşti.

Bineînţeles că Fabian a mai lucrat şi la alte proiecte în care şi-a demonstrat uriaşul talentul . Din beţişoare de frigărui a reuşit să realizeze, spre exemplu, şi Turnul Eiffel.

Cât despre viitorul ingeniosului ploieştean de doar 12 ani, se pare că drumul vieţii este deja trasat. Acesta vrea să devină cel mai bun arhitect al oraşului nostru.

Vezi şi https://republikanews.ro/buncarul-de-sub-municipiul-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here