Adio creşteri salariale de la 1 iulie 2017. Când se dau mai mulţi bani

cautam-reporteri-republikanews
Adio creşteri salariale de la 1 iulie 2017. Anunţul a fost făcut chiar de către Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu,care a precizat că bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul anunţat anterior. Medicii şi profesorii vor primi totuşi bani în plus, începând cu prima lună a anului viitor, dar vor trebui să se mulţumească cu o creştere de doar 25%, urmând ca de la 1 martie 2018 să fie acordată diferența.
Potrivit variantei inițiale a Ministerului Muncii, primele majorări trebuiau aplicate chiar de luna viitoare.
În categoria majorărilor intră aprobarea unui spor de 15% „pentru complexitatea muncii” funcţionarilor din ministerele Mediului, Dezvoltării, Sănătăţii, din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi din cadrul Parlamentului. Totodată, Comisia de muncă a Camerei a aprobat o majorare de 10% pentru personalul de specialitate implicat în procesul legislativ din cadrul Parlamentului. Au fost, totodată, majorate salariile mai multor categorii de funcţii din cadrul Consiliului Concurenţei.
citeşte mai multe aici http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/medicii-si-profesorii-salarii-majorate-cu-doar-25-de-la-1-ianuarie-2018-737716
lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here