logo
RNTV Live

Ploieșteni puși pe drumuri. Nu vă enervați, primăria se mută!

cladire petrom 2
rnews

Scuzele nu sunt o soluție!

Urmează o perioadă destul de tulbure pentru ploieștenii care vor avea nevoie de semnaturi, ștamplie și alte proceduri care țin de Primăria Ploiești.

Mutarea în noul sediu PETROM din centrul Ploieștiului se face treptat, dar fără un grafic bine stabilit. Pentru a se scuza ieftin, reprezentanții primăriei au emis un comunicat prin care solicită populației  să înțeleagă eventualele sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale. 

Așasar, nu vă mirați dacă în perioada următoare veți fi puși pe drumuri de la o clădire la alta pentru celebra semnatură sau ștampilă.

Iată comunicatul Primăriei Ploiești în integralitate:

Primăria Municipiului Ploiești  a demarat activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1.

În acest context, facem precizarea că, mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate se va face treptat. Astfel, rugăm comunitatea locală să înțeleagă eventualele sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor