ADI Termo Prahova, propusă pentru dizolvare

sursă foto Adevărul

ADI Termo Prahova, propusă pentru dizolvare. Este decizia pe care consilierii județeni trebuie să o ia în ședința extraordinară de maine, după izbucnirea crizei apei calde din Ploiești. Propunerea vine după ce fusese discutată și în ședinta AGA din 3 august.

Vă reamitim că directorul ADI TERMO PRAHOVA, Horia Tiseanu a demisionat  joi, 4 august, din funcția de director.  Demisia i-a fost înaintată președintelui Asociației, Iulian Dumitrescu.  Decizia fostului director a fost luată după ce furnizarea apei calde a fost sistată în Ploiești de la data de 1 august.

cel mai verde complex reziential

“Prin adresa nr. 322/03.08.2022, înregistrată la Consiliul Județean Prahova sub nr. 17859/03.08.2022, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «Termo Prahova» a solicitat acordarea unui mandat reprezentanților Județului Prahova în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «Termo Prahova», pentru a vota dizolvarea și lichidarea Asociației, precum și stabilirea destinației bunurilor rămase după lichidare. Având în vedere că solicitarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «Termo Prahova», constituie o urgență ce nu poate fi amânată, a fost elaborat prezentul proiect de hotărâre”, se arată în referatul de aprobare care însoţeşte proiectul, semnat de preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here