logo
RNTV Live

ADI Deșeuri solicită Primăriei să creeze noi platforme de gunoi în Ploiești! ” Nu s-a schimbat nimic

gunoaie-ploiesti
Dumitrescu Vlad

Problema privind colectare deșeurilor menajere este pe cale să creeze noi tensiuni în rândul autorităților publice locale. Motivul este acela că, potrivit directorului ADI Deșeuri Prahova, Cristian Ganea, conducerea Primăriei Ploiești nu depune eforturi pentru a suplimenta numărul punctelor de colectare a gunoaielor din municipiu.

Problema privind colectarea deșeurilor din municipiul Ploiești reintră în atenția autorităților locale. Directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova, Cristian Ganea, acuză autoritățile ploieștene că nu se implică în găsirea unor noi puncte de colectare.

”Situația platformelor destinate colectării deșeurilor menajere din municipiul Ploiești nu s-a schimbat. Nu s-a construit nicio platformă nouă.Vom încerca să reluăm legătura cu cei de la RASP Ploiești și din executivul primăriei să găsim o soluție deoarece deșeurile sunt o problemă și a rămas o problemă”, a susținut Cristian Ganea, directorul ADI Deșeuri Prahova.

Potrivit directorului ADI Deșeuri Prahova, au fost identificate câteva zone în care să fie amenajate noi spații de colectare a deșeurilor menajere, însă Primăria Ploiești nu a făcut nu a depus niciun efort în a realiza acele platforme de colectare.

”Nu s-a făcut nimic în direcția aceasta. Am să întreb de ce nu se întâmplă acest lucru și sper să fim o echipă și să oferite calitate în ceea ce privește serviciile de colectare a deșeurilor cetățenilor municipiului Ploiești”, a mai precizat Cristian Ganea.

Potrivit directorului ADI Deșeuri Prahova, în Ploiești ar mai fi nevoie să fie create minimum 100 de platforme de colectare a deșeurilor. 

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor