logo
RNTV Live

Prahova: Percheziţii în desfăşurare la proxeneţi periculoşi din judeţ. 7 mandate de aducere vor fi puse în aplicare

Percheziţii inclusiv în Prahova la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălarea banilor
Mihai Constantinescu

Percheziţii în Prahova la persoane bănuite de proxenetism

Prahova: Percheziţii în desfăşurare la proxeneţi periculoşi din judeţ. 7 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Mai mulţi proxeneţi periculoşi din Prahova au pus bazele “afacerii” pe sentimentele fetelor pe care le prindeau în plasă. Concret, totul a început din 2018. Aceştia le făceau să se îndrăgostească de ei şi aşa ajungeau să ofere plăceri sexuale pe bani şi altor bărbaţi.

Persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării, prin metoda ,,loverboy”.

Aceștia ar fi avut, inițial, relații de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze, îndeosebi în cluburi din afara țării.

Astăzi aceştia trebuie să dea explicaţii pentru faptele lor. La această oră, polițiștii din Prahova efectuează 8 percheziții la persoanele bănuite de proxenetism.

7 persoane vor fi aduse la sediul poliției pentru audieri.

Perchezițiile se desfășoară cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La percheziții participă și jandarmi.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fostul-prieten-al-unei-prahovence-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile-pentru-viol/?fbclid=IwAR0nBiyJd53Qqr_38ls5d1v34iRHTSCGB7rrYueOjLWQ900_kqEmP0_LmlE

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor