ACUM: Acţiune cu forţe mărite în două cartiere din Ploieşti

domiciliu
angajare

 ACUM: Acţiune cu forţe mărite în două cartiere din Ploieşti

La această oră, se află în desfășurare o acțiune cu efective mărite, în cartierele Mimiu și Bereasca. Participă  peste 190 de forțe de ordine publică, în scopul  verificării modului de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă, prin ordonanțele militare, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Totodată, având în vedere evenimentul produs pe strada Palanca din Ploiești, în data de 30 martie a.c., când mai multe persoane au tulburat ordinea și liniștea publică, prin participarea la un conflict și ar fi săvârșit fapte de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare, vor fi puse în executare 7 mandate de percheziție la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea acestor infracțiuni.

Sunt angrenați 123 de polițiști, 50 de jandarmi, 14 militari M.Ap.N. și 10 polițiști locali, constituiți în 40 de dispozitive de ordine și siguranță publică și puncte de verificare.

La acțiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Activitățile beneficiază de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române.

UPDATE 8.40

Vezi şi https://republikanews.ro/video-incredibil-cum-au-inteles-rromii-din-ploiesti-sa-se-fereasca-de-covid-19/?fbclid=IwAR2FU4nevOM0qMh7FLxfFpTPfCgfL2fCO7Q6QwdoxIa_Y4Geqadw8a41LI4

Vezi şi https://republikanews.ro/pietele-din-oras-se-vor-inchide-daca-ploiestenii-vor-face-asta-des/?fbclid=IwAR2zJmK6CAdqgbt6Q33yUQvjy3y4aXFf-oMiI-hsBqUMQZKCt5Px6bAHc1M

Vezi şi https://republikanews.ro/video-metoda-gasita-de-un-ploiestean-pentru-a-invinge-plicitiseala-gratar-pe-balcon/?fbclid=IwAR0VoxaiLFGXK7zbDfKINtisVl9sOl2jJ3k_6Hnu3nX_OhlC6o9RGzr2kOQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

comunicat IJP Prahova

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here