Actorii teatrului ploieștean revin în forță. Se deschide stagiunea 2022-2023/VIDEO

cel mai verde complex reziential

Actorii teatrului ploieștean revin în forță. Se deschide stagiunea 2022-2023.

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti se pregateste sa isi deschida portile pentru cea de-a 73-a stagiune din istoria sa. Sunt și actori noi. Mai exact, 4 actori noi la mai multe secții: dramă, aminație, revistă.

cel mai verde complex reziential

Stagiunea trecută , oamenii au venit în număr mare la teatru.

 Vineri, 2 septembrie, de la ora 20.30, sectia Drama va sustine prima reprezentatie din aceasta toamna in sala Amfiteatru a Teatrului National Bucuresti, unde va putea fi vizionata productia „Toxic”, de Bruce Kane. Sase cupluri se intalnesc, se atrag si isi oglindesc unul in celalalt ranile nevindecate, intr-un spectacol regizat de Florin Piersic jr., avandu-i in distributie pe actorii Bogdan Farcas, Theodora Sandu, Andrei Radu, George Liviu Frincu, Nadiana Salagean, Clara Flores. Biletele sunt disponibile online si pot fi achizitionate prin intermediul linkului www.mystage.ro/spectacole/toxic-3513.
 Sambata, 3 septembrie, de la ora 19.00, va invitam sa urmariti, in sala Teatrului „Toma Caragiu”, spectacolul „Funny Money”, de Ray Cooney, regia Ioan Coman. O comedie care trateaza subiectul imbogatirii peste noapte, aceasta productie ii are in distributie pe actorii Ion Radu Burlan, Clara Flores, Dragos Campan, Nadiana Salagean, Paul Chiributa, Karl Baker, Alin Teglas, Iuliu Galea.

Iubitorii de teatru trebuie să știe că vor fi organizate mai multe festivaluri, iar în octombrie, de ziua lor, pensionarii vor avea parte de spectacole gratuite.

Parteneriatele cu Primăria Ploiești sunt și ele un succes. Așa se întamplă cu teatrul de copii care va ajunge in cartierele municipiului. Initial, spectacolele se vor desfășura în stradă, apoi în săli de sport si alte spatii neconventionale

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here