Activitățile de dezinsecție și deratizare, supravegheate de primarul Ploieştiului/ FOTO

omv

Activitățile de dezinsecție și deratizare, supravegheate de primarul Ploieştiului! Acesta a verificat modul în care se desfășoară activitățile de dezinsecție și deratizare, derulate, în această perioadă, de către operatorul care se ocupă cu DDD

Acesta a inspectat,în week-end, la Sala Sporturilor “Olimpia”, efectivul de personal și dotările tehnice ale societății Coral Impex S.R.L. Cu acest prilej, a putut urmări și o demonstrație în cadrul căreia au fost prezentate utilajele și capacitatea de intervenție a acestui operator public, activitate în cadrul căreia nu s-au utilizat substanțele ce sunt aplicate în momentul prestării de servicii DDD (dezinfecție, dezinsecție și deratizare).

Am constatat cu prilejul acestei evaluări că operatorul deține tehnologie performantă de ultimă generație pentru efectuarea serviciilor de deratizare, dezinfecție, dezinsecție și tratamente fitosanitare. Societatea respectivă este lider pe piața națională a acestui tip de servicii, are personal calificat  și instruit conform cerințelor legale. În urma verificărilor de astăzi, consider că ploieștenii dispun de servicii de calitate pe acest profil, la costuri minime.  

Voi monitoriza atent în continuare toate serviciile publice ale municipiului Ploiești, implicit sectorul serviciilor DDD, pentru că aceste activități trebuie să fie eficiente, corespunzătoare și să asigure un nivel ridicat de satisfacție în rândul cetățenilor” a spus Andrei Volosevici.

just insolv sprl

Vezi şi https://republikanews.ro/plimbare-transfomata-in-cel-mai…/

Vezi şi https://republikanews.ro/persoanele-arestate-le-domiciliu/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here