logo
RNTV Live

Activităţi în aer liber pentru prahoveni. Surprizele săptâmânii

cabană care nu există sursa foto Femina.ro
Mihai Constantinescu

Activităţi în aer liber pentru prahoveni. Surprizele săptâmânii

În săptămâna care tocmai a început, vor avea loc o serie de evenimente artistice în Ploiești. Pentru celelalte zone din Prahova, în această perioadă vor avea loc o sumedenie de activități în aer liber la care turiștii pot lua parte: Pârtii, patinoare, trasee montane, saune și chiar piscine în aer liber.

Consiliul Județean Prahova și Centrul Județean de Cultură Prahova  invită ploieștenii, și nu numai, în data de 27.12.2021 pe aripile unei sărbători muzicale de neuitat la „Concertul de Anul Nou” susținut de „Camerata Enescu”. Pe scena Sălii Marea Unire din cadrul Palatului Culturii din Ploiești, începând cu ora 18.00. Vor răsuna arii din Enescu, Mozart, Strauss, Wagner, etc. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, respectând măsurile de prevenire și combatere a epidemiei cu SARS-CoV-2.

Miercuri, 29 decembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație Cei trei purceluși sosesc, special pentru prichindei, la Teatrul de Animație, și ne vor povesti cum au reușit să îl învingă pe lupul cel viclean.   Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului. Accesul la spectacole este permis cu respectarea normelor în vigoare.

În stațiunile montane de pe Valea Prahovei, mai exact în Sinaia, Bușteni și Azuga, pârtiile sunt deschise, cu programele actualizate, conform regulilor in vigoare. Pationoarele din Sinaia (Parc Dimitrie Ghica) și din Ploiești (Parc Municipal Vest) sunt deschise și funcționează pe toată perioada Sărbătorilor de iarnă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-treia-zi-de-craciun/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-mama-din-prahova-are-nevoie…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor