logo
RNTV Live

Acțiunile împotriva efectelor pandemiei Covid-19 continuă în Prahova

actiune-rutiera-2
Mihai Constantinescu

Acțiunile împotriva efectelor pandemiei Covid-19 continuă în Prahova

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 76 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 60 de obiective de interes (restaurante, terase, zone de agrement, unități turistice, gări și piețe) și 75 de autovehicule destinate transportului de persoane.

De asemenea, în vederea respectării măsurilor de siguranță polițiștii au verificat 3.473 de persoane, dintre acestea 3.067 aflate în izolare sau carantină.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță polițiștii au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.500 de lei.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor polițiștilor în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/microbuz-scolar-cu-copii-accident/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor