logo
RNTV Live

Acţiune fulger în trafic. Nereguli pe bandă rulantă/ FOTO

razie-sosele-din-Prahova
Mihai Constantinescu

Acţiune fulger în trafic. Au fost depistate o serie de nereguli! Acţiuea a fost organizată ieri, în intervalul orar 15:00-19:00. Polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Ploiești și Secției de Poliție Rurală Puchenii Mari au desfășurat o acțiune pe DJ 101D, DJ 139 si DJ 100 E, pe raza localităților Râfov, Pietroșani, Olari, Fînari și Balta Doamnei din județul Prahova. Această acţiune fulger în trafic a vizat combaterea principalelor cauze generatoare de accidente cum ar fi consumul de alcool la volan, viteza excesivă, și totodată descurajarea persoanelor care conduc autovehicule fără a avea acest drept.

Au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 11.000 de lei– 11 dintre ele au fost aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză. Pentru neregulile constatate au fost reținute două certificate de înmatriculare și un permis de conducere pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Serviciul Rutier Prahova organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din judet.

“Recomandăm participanților la trafic să adopte o viteză regulamentară în trafic, să nu consume alcool înainte și în timp ce vor conduce pe drumurile publice și, totodată, să nu se angajeze în traversarea neregulamentară a părții carosabile”, au spus reprezentanţii IJP Prahova

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/strada-transformata-in-pista-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/focar-de-covid-19-la-sju-ploiesti/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cascadorie-cu-masina-pe-sosea/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/troleibuz-nou-ploiesti/FOTO

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/bugetul-judetului-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/casa-se-face-scrum/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor