logo
RNTV Live

UPDATE Accident teribil la Blejoi! Noi amănunte legate de cele două victime

un autoturism în care se aflau două persoane, un adult și un copil, a intrat într-un copac. În urma impactului, victimele au rămas încarcerate.
Dumitrescu Vlad

UPDATE

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a oferit noi amănunte legate de cele două victime ale accidentului grav de la Blejoi.

”Ambele victime sunt bărbați. Nu sunt minori. Cel despre care s-a anunțat că este minor are 19 ani. Ambii au fost transportați la spital, intubați și în stare gravă”, a anunțat ISU Prahova.

UPDATE

Accidentl la Blejoi. Cele două victime au fost extrase. Sunt inconștiente și au fost predate echipajelor medicale.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un accident grav s-a produs sâmbătă seară în comuna Blejoi, pe strada Vega. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, un autoturism în care se aflau două persoane, un adult și un copil, a intrat într-un copac. În urma impactului,  victimele au rămas încarcerate.

ISU Prahova anunță faptul că un accident grav s-a produs sâmbătă seară în comuna Blejoi, pe strada Vega. Potrivit sursei citate, un autoturism în care se aflau două persoane, un adult și un copil, a intrat într-un copac. În urma impactului,  victimele au rămas încarcerate. Din informațiile oferite de apelant, cele două persoane sunt inconștiente. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulană SMURD.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor