logo
RNTV Live

Accident rutier grav în Prahova. Unul din şoferi şi o femeie care insoţea doi bebeluşi, DROGAŢI

cumplit accident de maşină
Mihai Constantinescu

Accident rutier grav în Prahova. Unul din şoferi şi o femeie care insoţea doi bebeluşi, DROGAŢI

Un grav accident rutier s-a produs azi-noapte pe DJ 101A, în localitatea Varnița (comuna Șirna).
Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 25 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul de mers Șirna către DN1A, ar fi observat târziu un tractor ce se afla staționat pe marginea părții carosabile și încercând să evite impactul cu acesta, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu auto care circula din sens opus. În urma evenimentului rutier, doi minori (bebeluși de 4 luni), au fost transportați la spital pentru investigații. Bărbatul de 25 de ani a avut rezultat pozitiv la testarea cu aparatul etilotest, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și luării măsurilor legale.

Surse apropiate anchetei spun că atât bărbatul ce a intrat pe contrasens, cât și femeia ce se afla în interior cu cei doi bebeluși ar fi ieșit pozitiv la drugestul făcut de către polițiști. Nu se cunoaște pâna la acest moment o legătură între cei doi șoferi. Femeia care însoţea copiii NU ERA MAMA LOR.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/video-ploiesti-filmati-in-timp-ce-descarca-gunoaie-si-moloz-langa-mall-ploiesti-shopping-city/?fbclid=IwAR1IbcEPCZyIzmJm_5CWhtmN4ca9yxcFrjItDo_IKz5l-SALgTUxWqkF2Ac

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor