logo
RNTV Live

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Copil de doi ani din Prahova, snopit în bătaie de propria mamă

Daniel

Se mai poate numi MAMĂ?

Un copil de numai doi ani și câteva luni din județul Prahova a trăit clipe de coșmar după ce a fost bătut de propria mamă, timp de mai multe zile. Din cauza neînțelegerilor familiale, femeia a ajuns să se răzbune pe propriul copil spre disperarea tatălui.

Pentru a dovedi acest lucru, după ce copilul a fost maltratat de mamă inclusiv de față cu tatăl și pentru că femeia nu recunoștea, bărbatul a montat o cameră de supraveghere în locuință.

Deși a vrut să monitorizeze mai mult timp locuința, după câteva zile timp în care a urmărit imaginile șocante și a văzut cum mama își bătea copilul de mai multe ori fără niciun motiv, bărbatul nu a mai rezistat și s-a adresat autorităților. Din nefericire pentru el, fără niciun rezultat. Surprinzător, reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului par nepăsători la acest caz de o gravitate deosebită.

Bărbatul a făcut o sesizare la Direcția Generală de Protecție a Copilului Prahova la jumătatea lunii octombrie 2018. Pare incredibil, dar angajata care a primit sesizarea nici nu a vrut să se uite pe imaginile video. În ciuda insistențelor tatălui copilului, angajata a refuzat să primească dovezile.

Tatăl a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești în care o acuză pe mama copilului de rele tratamente aplicate copilului.

S-a adresat și Judecătoriei Ploiești pentru a obține un ordin de restricție pentru ca femeia să nu se poată apropia de copil, dar acțiunea a fost respinsă în prima instanță. Soluția nu este definitivă, ea putând fi atacată la o instanță superioară.

De partea cealaltă și mama copilului l-a reclamat la Poliție pe soțul ei, acuzându-l că a lovit-o. Sesizarea a fost depusă pe data de 30 septembrie, iar Poliția Prahova a deschis un dosar penal.

“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova.

Reporterii Incomod au încercat să obțină un punct de vedere de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, unde bărbatul a depus plângere împotriva soției pentru rele tratamente aplicate minorului, dar purtătorul de cuvânt al instituției avea telefonul închis. Reporterii au trimis și o solicitare scrisă în acest sens, pentru a afla dacă plângerea bărbatului este în curs de cercetare, dar până la ora publicării articolului nu am primit niciun răspuns. Potrivit unor surse, însă, plângerea depusă de bărbat la Parchet nu a fost încă transmisă și Poliției Prahova.

Reporterii noștri au contactat-o și pe Mihaela Șindilă, directorul executiv adjunct al DGASPC Prahova (Direcția pentru Protecția Copilului) pentru a-i solicita un punct de vedere cu privire la atitudinea angajatei care nu a vrut nici măcar să se uite pe imaginile puse la dispoziție de tatăl copilului. Incredibil, dar nici Mihaela Șindilă nici nu a vrut să asculte tot ce avea de spus reporterul referitor la imaginile care arată fapte extrem de grave pe care angajatul a refuzat să le vadă și a pasat rapid responsabilitatea la purtătorul de cuvânt, spunând că-i va solicita să verifice și să revină cu un punct de vedere. Șindilă a fost sunată luni, 22 octombrie 2018, orele 13.40 și până la momentul publicării articolului nicio persoană de la Protecția Copilului nu a revenit cu un punct de vedere.

După o jumătate de oră, Mihaela Șindilă a revenit cu apel și a spus că mai durează 15 minute până ce vom fi contactați de cineva cu un punct de vedere pentru că angajata care se ocupă de caz nu este la birou și durează un pic verificarea. De precizat că în nici una din cele două discuții telefonice Mihaela Șindilă nu a solicitat să vadă imaginile la care făceam referire.

În prezent copilul se află în grija tatălui, la domiciliul acestuia. Surse din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului au precizat pentru reporterii Incomod faptul că instituția va face o anchetă pe acest caz, dar la sesizarea mamei copilului.

Jurnaliștii Incomod au vizionat mai multe imagini video incredibile în care copilul de numai 2 ani și jumătate este maltratat de propria mama care nu se ferește să folosească și cuvinte obscene de față cu copilul.

Reporterii noștri au decis să publice doar câteva fragmente din imaginile de pe camera de supraveghere urmând ca imaginile needitate și necenzurate să le trimitem instituțiilor abilitate.

Vă avertizăm că sunt imagini cu puternic impact emoțional!

sursa :ziarulincomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor