logo
RNTV Live

Accident pe DN1B, în zona parcului de la Bucov. Patru persoane transportate la spital

Urmărire ca-n filme în Brazi. Un tânărA încercat să scape de polițiști
Dumitrescu Vlad

Două autoturisme în care se aflau cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier grav, produs vineri seară, pe DN 1B, în zona Parcului Bucov. Potrivit ISU Prahova, din informațiile apelantului, două persoane au rămas blocate în vehicul.
De altfel, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, două dintre victime fiind diagnosticate cu traumatism cranio-cerebral. Ulterior, persoanele rănite au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare.

”În jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1B, la intersecția cu strada Constantin Stere a avut loc un accident rutier între două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 27, respectiv 74 de ani.

În urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 74 de ani, doi pasageri în vârstă de 46, respectiv 47 de ani, precum și o pasageră în vârstă de 24 de ani, din celălalt autoturism, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Fără probleme de trafic”, a anunțat IPJ Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor