logo
RNTV Live

Accident mortal în Prahova, la miezul nopții. Un tanar a murit la puțin timp după impact

accident mortal
Mihai Constantinescu

Accident mortal în Prahova, la miezul nopții. Un tanar a murit la puțin timp după impact

Astăzi, în jurul orei 00.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN1, în afara localității Bănești.

Accident mortal în Prahova

Din primele date a reieșit faptul că, un tânăr în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, pe direcția de deplasare Brașov către Ploiești ajungând la km 87+400 a oprit autoturismul parțial pe banda nr.1, în urma unei coliziuni cu un animal ( posibil câine), . In acel moment a fost acroșat de un alt autoturism condus tot de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 19 ani, din autoturismul condus de tânărul în vârstă de 19 ani, ulterior acesta din urmă decedând la spital.

Conducătorul auto de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor