logo
RNTV Live

Accident cu trei autovehicule pe Șoseaua Vestului. Ce au descoperit oamenii legii?

accident-rutier-mortal-in-neamt
Erika Stoica

Accident cu trei autovehicule pe Șoseaua Vestului. Ce au descoperit oamenii legii?

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier au fost sesizați despre faptul că pe Șoseaua Vestului din municipiul Ploiești s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate trei autovehicule.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că un autoturism condus de un bărbat, care circula pe Șoseaua Vestului, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr, iar ulterior coliziunii celor doi, acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie.

În urma producerii evenimentului, nu au fost înregistrate victime.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că tânărul în vârstă de 18 ani, din comuna Blejoi, care conducea motociclul, avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către a persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce a fost suspendată.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor